Stort sortiment!
Fri frakt på order över 1500 kr för medlemmar!

SÄKER OCH PÅLITLIG BETALNING

I vår webbutik använder vi det säkra och pålitliga betalningssystemet Klarna Checkout, vilket gör det snabbt och enkelt att göra dina inköp.
Du kan betala din beställning via nätbank, Swish, bank- eller kreditkort eller med hjälp av Klarnas faktureringstjänst.

 

Väljer du att betala din beställning med nätbank eller kreditkort sker betalningen i en säker anslutning till din egen nätbank. Alla de vanligaste nätbetalningsmetoderna som Klarna erbjuder står till ditt förfogande. Efter betalning, kom ihåg att klicka på "återvänd till säljarens tjänst" (eller motsvarande) -länken i din nätbank om inte ditt betalningssystem automatiskt tar dig tillbaka till webbutiken.
Efter en lyckad betalning återvänder du till Happy Anglers webbutik till din beställningsbekräftelsesida. Du kommer att få en separat beställningsbekräftelse till den e-postadress som du angav i samband med beställningen.

 

Nedan hittar du mer detaljerad information om de betalningsalternativ som är tillgängliga i vår webbutik.

Nätbanker och Swish

• Swedbank och Sparbankerna, Handelsbanken, Nordea, SEB, Länsförsäkringar Bank, Danske Bank, SBAB, Revolut, Skandiabanken, ICA Banken, Bank Norwegian, DNB, N26, Ålandsbanken, Ekobanken, Lån & Spar Bank, JAK Medlemsbank, Sparbanken Syd och Swish.

 

Kreditkort

• Visa, Visa Electron (betalningskort), MasterCard, Maestro

Klarnas betalningsalternativ

När du betalar med Klarna kan du vara säker på att din handel är trygg och enkel, och du behöver inte betala för produkterna förrän du har gjort det slutliga köpbeslutet. Mer information om Klarnas olika betalningsalternativ hittar du här.

 

Klarna – Få först. Betala sen.
Gör din beställning idag och betala först när du har mottagit din beställning och fattat det slutgiltiga köpbeslutet. Med Klarna får du 30 dagars räntefri och avgiftsfri betalningstid.
Faktureringen aktiveras först när din beställning har hanterats på vårt lager. Fakturans betalningstid är 30 dagar från leveransdatumet, och det tillkommer inga extra avgifter för fakturabetalning. Det innebär att du får produkten innan du behöver betala för den. Du kan i lugn och ro bekanta dig med produkten innan du fattar köpbeslutet.

 

Klarna - Dela upp.
Dela upp betalningarna och betala för dina inköp i din egen takt. Du kan välja den avbetalningsplan som passar dig bäst, och villkoren och kostnaderna presenteras för dig direkt i kassan.
Att betala med faktura kräver att du anger ditt personnummer. I samband med godkännandet av din beställning görs en realtidskreditkontroll, och beviljande av kredit kräver ett positivt kreditbeslut.
Personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen.

Kreditgivare är Klarna Bank AB (publ), organisationsnummer 556737-0431, Sveavägen 46, 111 34, Stockholm.
Klarna är ett kreditmarknadsföretag som står under tillsyn av Finansinspektionen (Box 7821, 103 97 Stockholm).

Klarnas kreditvillkor hittar du här.

 

Att observera om priser

På grund av förändringar i valutakurser (EUR --> SEK) och avrundningar av priser översatta från euro till svenska kronor till allmänt använda format (t.ex. 247,75 kr --> 249 kr) kan de rabattprocenter som presenteras i butiken skilja sig något från de rabattprocenter som presenteras i marknadsföringen.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inte exklusiva erbjudanden, rabattkoder och guider!