Stort sortiment!
Fri frakt på order över 1500 kr för medlemmar!

Välkommen att inspireras!

Brinner du för att lära dig nya fisketekniker eller har du glömt det du redan vet? Till denna sida har vi samlat de nyaste och mest aktuella fisketipsen, och våra kunders bästa produktrecensioner. Här hittar du inspiration för din kära hobby, och sidan lever enligt säsong, så du alltid hittar de mest aktuella tipsen för stunden!
Välkommen att lära dig nytt och njuta av våra kunders stunder på vattnet!

Aktuella fisketips och fiskrecept

Juni, hettan slår till och fiskarna håller munnen stängd. Satsa på att fiska under de svala timmarna på morgonen och kvällen, när det är bekvämare att fiska. Under heta sommardagar bör fångstfisken som ska tas med som mat hållas kall för att inte fördärvas. Ett sumpnät är också ett bra alternativ för att hålla fångsten färsk, till exempel under en abborrjiggtur. Gäddans lektid är snart över och hanarna, som vaktar lekbottnarna, tar aggressivt på beten. Det är tid för sommarvisor och semester.

Glöm inte bort metandet, stunden vid stranden och att stirra på flötet. Fiske som meditation. I våra fisketips hittar du nya tekniker och fiskemetoder för sommarfiske.

Vad du än fiskar, njut av stunderna!

 

 

 

#HAPPY ANGLER Publicera dina fiskebilder och vinn!

Lägg ut dina bilder på Instagram med #happyangler Vi lottar ut varje månad ett presentkort värt 500 kr bland alla som använt taggen #happyangler

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inte exklusiva erbjudanden, rabattkoder och guider!