Stort sortiment!
Fri frakt på order över 1500 kr för medlemmar!

Välkommen att inspireras!

Brinner du för att lära dig nya fisketekniker eller har du glömt det du redan vet? Till denna sida har vi samlat de nyaste och mest aktuella fisketipsen, och våra kunders bästa produktrecensioner. Här hittar du inspiration för din kära hobby, och sidan lever enligt säsong, så du alltid hittar de mest aktuella tipsen för stunden!
Välkommen att lära dig nytt och njuta av våra kunders stunder på vattnet!

Aktuella fisketips och fiskrecept

När vattnen svalnat börjar man på havet jaga storgäddor, som är ute efter att mumsa på mört och andra karpfiskar. Nära bottnen på låga vikar kan du hitta din rekordfisk! Glöm inte att fiska öring i havets sten- och bergsstränders bränningar. I norr öppnas pimpelsäsongen så småningom. Ifall du tar dig på isen, kom ihåg att röra dig tryggt och ta på dig lämplig utrustning. Glöm inte isdubbarna!


Söker du efter bra nybörjarutrustning? Bekanta dig med Daiwa Aird -produktfamiljen, dessa spön och rullar hittar du endast hos oss!

 

Över 300 bra presentideér

De bästa presenterna för fiskaren, båtägaren, pappan och självklart även för dig själv hittar du hos oss! Vi har samlat ett mångsidigt utbud av presentidéer där du hittar fantastiska presenter till alla årets sista fester och hjältar.

 

 

#HAPPY ANGLER Publicera dina fiskebilder och vinn!

Lägg ut dina bilder på Instagram med #happyangler Vi lottar ut varje månad ett presentkort värt 500 kr bland alla som använt taggen #happyangler

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inte exklusiva erbjudanden, rabattkoder och guider!