Stort sortiment!
Fri frakt på order över 1500 kr för medlemmar!

Happy Angler Club

Happy Angler Club – omedelbara medlemsförmåner!

Gå med i Happy Angler Club för att få dina medlemsförmåner! Medlemskapet är gratis, och du förbinder dig inte till något.
Happy Angler Club medlemskap kräver minst 18 års ålder.

Happy Angler Club erbjuder flera slags förmåner, rabatter och funktioner som du annars går miste om.

För att bli medlem i Happy Angler Club: det enda du måste göra är att fylla i anslutningsformuläret med dina uppgifter (e-postadress, namn, adress och mobilnummer) och hitta på ett lösenord. Du kan när som helst gå ur Happy Angler Club.

Happy Angler Clubs förmåner:

 
• Prisvärda förmåner, rabatter och rabattkuponger för nätbutiken
- Happy Angler Clubs medlemmar tar del av exklusiva erbjudanden.
• Du får information om de produktkategorier som du tycker är intressanta
- Dessa skickas till varje medlem per epost eller till mobil.
• Proffsens tips och produktinformation

• Speciellt innehåll som gäller nätbutikens sortiment och varor: information och nöje

• Som medlem kan du själv producera innehåll till nätbutiken genom att skriva och kommentera produktrecensioner

• Tävlingar och utlottningar

- Happy Angler-nätbutikens tävlingar, utlottningar och deras utmärkta pris är tillgängliga bara för medlemmar i Happy Angler Club

• Nätbutikens ”Mina sidor”
Varje medlem i Happy Angler Club har en personlig sida i nätbutiken. Sidan innehåller:
 - personspecifika produktrekommendationer
 - personliga minneslistor för produkter
 - beställningshistoria
 - förmånskuponger
 - adressbok 

 

• Gratis leverans för klubbmedlemmar
- Gäller beställningar med ett värde på minst 1500 kr utan leveranskostnader. Gäller endast leveranser med Schenker Ombud eller Posti PickUp Parcel. 

Happy Angler Clubs medlemsinformering
 
I huvudsak skickar vi information till medlemmarna per e-post, då och då även per SMS. Happy Angler Clubs medlemmar skickas en bulletin med förmåner, tips och information om fiske ca en gång per vecka. Bulletinen hör till medlemsinformeringen och vår kommunikationsstrategi, därför går det inte att avsluta nyhetsbrevet utan att avbryta sitt medlemskap.

Att lämna Happy Angler Club

Alla medlemmar kan när som helst avbryta sitt medlemskap i Happy Angler Club utan att vara förpliktigade till något. Genom att avbryta sitt medlemskap tappar personen alla personliga förmåner och all data som sparats på nätbutikens ”Mina sidor”. Efter att man avbrutit sitt medlemskap kan man när som helst ansluta sig till Happy Angler Club igen, men de gamla förmånerna går inte att få tillbaka. Anvisningar till hur du lämnar Happy Angler Club hittar du här »

Är du inte ännu medlem i Happy Angler Club? Gå med i Happy Angler Club!

Information om Happy Angler Club

Information om Happy Angler Club

Att gå med i Happy Angler Club

Medlemskapet i Happy Angler Club är gratis och förpliktigar medlemmarna inte till något. I anslutningsformuläret måste du fylla i din e-postadress, ditt namn och ditt mobilnummer. Dessutom måste du hitta på ett lösenord. Som medlem har du senare möjlighet att ange ditt födelsedatum på Mina sidor om du vill.

Du loggar in i nätbutiken med din e-postadress och ditt lösenord. Som användarnamn använder du den e-postadress som du använt i anslutningsformuläret. Denna e-postadress är den enda du kan använda för att logga in, även om du skulle byta din giltiga e-postadress. Happy Angler bulletinen, beställningsbekräftelser osv. skickas dock alltid till din giltiga e-postadress.

Happy Angler Clubs kundkommunikation

Happy Angler Club sköter största delen av sin kommunikation via e-post men också via mobilen (t.ex. vid leverering av elektroniska förmånskuponger). Medlemmarna får medlemsbulletiner, förmåner och förmånskuponger till den e-postadress som de angett i sina kunduppgifter och eventuellt till sin mobiltelefon. Medlemsbulletinen skickas automatiskt till alla medlemmar i Happy Angler Club. Bulletinen kan innehålla produktrekommendationer och produktinformation, erbjudanden, förmånskuponger, artiklar och proffsens intervjuer, användarupplevelser osv. Bulletinen hör till vår kommunikationsstrategi och Happy Angler Clubs verksamhet, därför är det inte möjligt att sluta prenumerera på den utan att avbryta sitt medlemskap i Happy Angler Club. Du kan läsa vidare om att avbryta medlemskapet i stycket längre ner ”Att avbryta medlemskapet”.

Hur Happy Angler Clubs förmåner och tjänster riktas

Nätbutikens system analyserar och samlar in information om användarnas sätt att bläddra i nätbutiken, köpvanor, produktrecensioner osv. Den samlade informationen används för att administrera och behandla kundinformation och för att bl.a. rikta förmåner och tjänster till klubbens medlemmar. Besöksinformationen överlämnas inte till tredje parter utanför Happy Angler-nätbutiken eller dess moderbolag aktiebolaget Rusta Finland Oy. De personifierade produktrekommendationerna och produktinformationen riktas till stor del utgående från besöksinformationen som samlas via nätbutiken och analysering av den.
Du kan läsa mera om samling och lagring av information i registerbeskrivningen ».

Att avbryta medlemskapet

Alla medlemmar kan när som helst avsluta sitt medlemskap i Happy Angler Club utan några som helst förpliktelser eller obligationer. Du avslutar medlemskapet genom att skicka din begäran per e-post till vår kundservice, kundservice@happyangler.se.

OBS! Klubbens medlem måste skicka sin begäran om att avbryta medlemskapet antingen från den adress som han eller hon angett i det ursprungliga anslutningsformuläret (samma adress som används för att logga in) eller den adress som just då står i kunduppgifterna. På detta sätt kan vi försäkra oss om att avsändaren verkligen är samma person som vill stänga kontot.

Happy Angler Club tillämpar följande villkor:
Köpvillkor
Registerbeskrivning
Happy Angler Club
Information om Happy Angler Club

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inte exklusiva erbjudanden, rabattkoder och guider!