Stort sortiment!
Fri frakt på order över 1500 kr för medlemmar!

Så skriver du en produktrecension

Att skriva en recension

1)  Klicka på fliken på önskad produktsida "Produktrecensioner, frågor och svar", du hittar den längst nere till höger på produktinformationssidan.

2) Klicka på knappen "Skriv en recension" som visas på fliken "Produktrecensioner, frågor och svar"

3) Fyll i recensionsformuläret.

4) Du kan också lägga till bilder i recensionen genom att klicka på knappen "Bifoga bild".

5) När all information är ifylld så tryck på knappen "Skicka" -  NU ÄR RECENSIONEN FÄRDIG!

Att skriva en recensionRecensionerna genomgår moderation och publiceras inom 1-72 timmar från att de skrivits och skickats.

Läs recensioner

Produktrecensioner kan läsas på produktsidan för varje produkt genom att klicka på fliken "Produktrecensioner, frågor och svar" som finns bredvid produktinformationen. Om produkten redan har recensioner kan du också läsa dem genom att klicka på stjärnorna under produktnamnet.

Att läsa recensioner

I det översta avsnittet i recensionen sammanfattas produktens betyg: det genomsnittliga betyget mellan 1-5 stjärnor, antalet recensioner och hur många kunder som skulle rekommendera produkten. Du kan också använda den praktiska sökfunktionen eller välja produktrecensioner enligt vilket betyg produkten fått.

Nedanför sammanfattnings- och sökfunktionen listas alla recensioner av produkten och den senste recensionen visas högst uppe. Eftersom Happy Angler är en internationell fiskebutik så kan det också finnas recensioner på andra språk.

Du kan också publicera produktrecensionen på Facebook eller Twitter genom att klicka på knappen "Publicera" under varje recension.

Att läsa recensioner

Gilla recensioner – nyttig vs. onödig

Våra kunder kan också uttrycka sin åsikt om recensionen var nyttig eller inte. Detta görs genom att klicka på tummen uppåt eller tummen neråt som visas efter texten "Var denna recension nyttig" som visas vid varje recension. Tryck på tummen uppåt om du tycker att produktrecensionen kan hjälpa andra kunder eller tummen nedåt om du anser att den inte är till hjälp.

Det lönar sig att skriva recensioner – på detta sätt hjälper du andra fiskare att göra bättre val.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Missa inte exklusiva erbjudanden, rabattkoder och guider!